speedex.jpg

Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


tiimi:tukijat

Yhteistyö & Tukijat

Speedex

Tiimimme ponien ruokinnan ja hyvinvoinnin takana on laadukkaat kotimaiset Speedex rehut. Virtaa riittää ja ponit pysyvät hienossa kunnossa. Lisäravinteina käytössä on Speedexin edustamat Science Supplements tuotteet. Kokemuksemme näistä tuotteista löytyy ruokintasivulta.

Solheds

Sami tunnetaan lempinimellä Solhedsin rasvattu salama. Sami on kesäihottumainen ja ihon sekä karvapeitteen pitäminen edustuskunnossa vaatii paljon työtä sekä laadukkaita tuotteita. Tiimimme ponit ovat jo useamman vuoden turvautunut kaikessa ihonhoidossa kotimaisiin ja jopa kotikunnasta peräisin oleviin luonnonmukaisiin Solhedsin tuotteisiin. Lisää kokemuksistamme löytyy hoitosivulta.

Helsinki Horse Fair

Sami, eli virallisesti S.W Summer’s Dream Prince, valittiin Helsinki Horse Fair -messujen kummiponiksi syksyllä 2013. Yhteistyö huipentuu maaliskuussa, kun Sami saapuu messuille esiintymään ja tapaamaan fanejaan. Hyvin sujunut yhteistyö on saanut jatkoa ja Sami toimi jälleen 15.-17.3.2019 järjestettyjen Horse Fair -messujen kummiponina. Sami näkyi messuilla ja messujen ennakkomarkkinoinnissa. Lisäksi Horse Fair tukee Samin ja Leenan valmistautumista MM-kilpailuihin.


Tiimimme etsii yhteistyökumppaneita

Haluaako yrityksenne näkyvyyttä ja elämyksiä vauhdikkaan ja perinteitä kunniottavan lajin parissa?


Yhteistyö toteutuu Suomen Ratsastajainliiton luvalla ja SLU:n valmennusrahaston kautta.

Lajiin liittyvät lisäkysymykset:
Leena Vähä-Erkkilä
P. 0400-503070
ponikuski@gmail.com

Yhteistyöhön liittyvät kysymykset:
Maija Karhusaari
P. 050-3324744
maija.karhusaari@ovi.com

tiimi/tukijat.txt · Viimeksi muutettu: 2019/01/27 21:37 (ulkoinen muokkaus)

Sivutyökalut