Valjakkostartti 2.-3.10. 2021

Urjalassa Hessi-tallilla


TÄYNNÄ!

Hei, lokakuun kurssi on nyt täynnä. Pyrimme löytämään uuden ajankohdan vastaavalle starttikurssille, mutta joudumme vielä odottamaan maajoukkuevalmennusten päivänmäärien varmistumista. Viimeistään keväällä on taas kurssi tarjolla. Jos olet jatkossa kiinnostunut vastaavista kursseista, niin täytä alla oleva lomake. Lähetämme lomakkeen täyttäneille ennakkotietoa kursseistamme. Meihin voi olla myös suoraan yhteydessä, jos on kiinnostunut yksittäisistä valmennustunneista päästäkseen lajissa eteenpäin. Terveisin, Leena ja Heidi

Olen kiinnostunut tulevista kursseista

Kiinnostaako valjakkoajo? Löytyykö sinulta ajettu poni/hevonen ja sille varusteet? Otatko ensiaskelia lajin parissa vai siintääkö silmissä ensi kauden valjakkoajokilpailut? Tämä viikonloppu on suunnattu kaikille valjakkoajosta kiinnostuneille ihmisille.

Tästä se lähtee –matka kohti ikiomia valjakkoajotavoitteita ja -unelmia!

Viikonloppuna käydään läpi valjakkoajoa lajina sekä valjakkoajossa valmentautumista ja kilpailemista. Valmennustuntien aikana pääsee kokeilemaan niin kouluajoa, tarkkuusajoa kuin maratonesteajoa. Viikonloppuna käydään läpi myös valjastusta, erilaisia vaunuja ja muita valjakkoajovarusteita. Osallistuminen ei edellytä valjakkoajovarusteita, vaan mitkä tahansa turvalliset ajovarusteet, myös ravivarusteet, käyvät. Ponien/hevosten toivotaan olevan ajossa toimivia. Kokemattomilla poneilla/hevosilla osallistuminen myös ohjasajaen mahdollista.

Viikonlopun (la-su) hinta on 195 € sis. alv. Sitovat ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään tiedot varausmaksun (90 €) maksamiseen. Loppuhinta valmennuksesta maksetaan 7 vrk ennen valmennusta. Varausmaksu palautetaan vain, mikäli tapahtuma peruutetaan järjestäjän toimesta.


Hinta sisältää:

  • Majoituksen 2-4 hlöä huoneissa (omat liinavaatteet ja pyyhe).
  • La lämpimän ruuan ja iltapalan, su aamupalan sekä lämpimän ruuan.
  • Karsinan (omat rehut).
  • La 30 min yksityistunti kouluajoa ja 30 min tarkkuusajoa (2 valjakkoa yhdessä).
  • Su 30 min yksityistunti kouluajoa ja 30 min maratonesteajoa (2 valjakkoa yhdessä).
  • Viikonlopun teoriaosuudet


Valmennustunnin kesto on 30 minuuttia intensiivistä ajoa. Ponit/hevoset tulevat tunnille alkukäynnit ja kevyet alkuverryttelyt valmiiksi tehtynä.

Saapuminen mahdollista jo perjantaina + 50 € sisältää karsinan ja ihmisen majoituksen ja aamupalan. Perjantaille on mahdollista varata erikseen valmennustunti 30 €/30 min.

Lähteekö groomi tai kaveri mukaan? Haluatko yöpyä kotona? Tarvitsetko varusteita vuokralle? Ottaisitko mukaan useamman ponin/hevosen? Kysy näistä erikseen! Räätälöidään jokaiselle omiin tarpeisiin sopiva paketti.

Valmennuksesta vastaavat MM-tason valjakkokuskit ja SRLn hyväksymät lajivalmentajat
Heidi Sinda ja Leena Vähä-Erkkilä

Tiedustelut

Leena Vähä-Erkkilä
0400-503070
leena@vequus.fi

Heidi Sinda
040-5861937
heidi@hessitalli.fi